Gebruikers handleidingen

In de WebWinkel vindt u verschillende hulpmiddelen om uw PLC software te testen. Download hier hier uw gebruikers handleiding.

Garantie

Het is vervelend als een product niet naar behoren werkt of defect gaat. Gelukkig geeft RonTronx garantie. Vertoont het product fabricagefouten dan kunt u deze aan mij retourneren. Wilt u weten hoe u dit kunt doen? Dan vindt u hier meer informatie:

Privacy policy

Ik ben mij ervan bewust dat u vertrouwen in mij stelt. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Hier laat ik u weten welke gegevens ik verzamel als u onze website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee uw gebruikservaring verbeter.

Als u iets uit de WebWinkel van RonTronx heeft besteld heeft u recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wilt u weten hoe? Download dan hier de procedure.

Algemene leverings voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen die RonTronx doet, op alle overeenkomsten die ik sluit en op alle overeenkomsten die hiervan het gevolg kunnen zijn:

Uur tarief

Indien geen vaste contract prijs of andere voorwaarden zijn overeengekomen, dan zullen de werkzaamheden aan de hand van de volgende tarieven met u verrekend worden.

Software

Download hier de laatste versie van uw software.

  • LTF Calibration software for gasmeters V2.0.

Presentation

​Download here the RonTronx power point presentation

Please reload

 
 
0

© 2016 This page has been created by RonTronx.